RVN computers
computer onderhoud

Systeem onderhoud

Uitstel van onderhoud is nooit goed - of het nu gaat om een verouderd dak, een haperende auto, of uw computer. Onderhoud uw computersystemen en netwerk infrastructuur met behulp van RVN computers. Met routinematig onderhoud van zowel hard- en software zorgt RVN ervoor dat uw systemen werken als een goed geoliede machine.

Computer en laptop onderhoud

Zoals een auto op tijd onderhoud nodig heeft, zo moet ook de computer en laptop regelmatig worden onderhouden, zowel hardware als softwarematig. Computers en laptops kunnen na verloop van tijd -zeker na enkele jaren- vol komen met overbodige software, spyware en virussen en trager worden. Stof accumulatie zorgt dat uw computer of laptop warmer wordt dan normaal. Regelmatig worden er computers en laptops aangeleverd met verbrande onderdelen, schade en hoge kosten die, door regelmatig onderhoud, voorkomen had kunnen worden.

Hardware onderhoud

Uw computer is een warmtebron. Door luchtverplaatsing, die veroorzaakt wordt door ventilatoren in de behuizing op de processor, videokaart en voeding, wordt stof en vuil in het systeem gezogen. Doordat het zich vasthecht op de koelribben van die essentiële componenten kan het zomaar dat uw systeem vastloopt niet meer opstart en onderdelen verbranden. Vuil en stof in een elektrisch apparaat kan kortsluiting of zelfs brand veroorzaken. Bij hardware onderhoud maken wij de computer stofvrij en worden ventilatoren en componenten op slijtage gecontroleerd. RVN adviseert om uw systeem -afhankelijk van gebruik en omgeving- ongeveer 1 keer per jaar op vakkundige wijze te laten reinigen.

Software onderhoud

RVN maakt uw Pc of laptop fragmentatie vrij, verwijdert overbodige software, verwijdert malware, spyware, virussen en andere rommel en geeft de computer zijn snelheid terug.

Herinstallatie

U kunt ook kiezen voor een volledig schone installatie. Met behoud van data. De computer of laptop draait weer alsof deze net uit de winkel komt.

Bij RVN bent u aan het goede adres om uw onderhoud te laten uitvoeren!