RVN computers
computer sneller maken

Prestatie-upgrades voor uw computer

RVN beschikt over de expertise die nodig is om eerlijk advies te geven over elke upgrade-investering. Of u nu de nieuwste versie van Windows wilt gebruiken of uw professionele apps volledig en sneller wilt laten werken. RVN kan efficiënte opties bieden om de levensduur en bruikbaarheid van uw computer te verlengen.

Harddisk bijplaatsen of vervangen

Onvoldoende schijfruimte om net dat ene programma nog te installeren, of data zoals foto's en video's op te slaan, of wordt uw systeem erg traag en treden storingen op omdat er nog maar beperkt schijfruimte beschikbaar is? Meestal is het mogelijk een andere of extra harde schijf te plaatsen zodat er weer volop schijfruimte beschikbaar is. Een traditionele mechanische disk vervangen door een SSD harddisk levert een enorme snelheidswinst op. Bij het vervangen van een andere harddisk moet er vaak eerst een back-up gemaakt worden van bestaande data, ook dat regelt RVN voor u.

Geheugen uitbreiden

De hoeveelheid intern werkgeheugen heeft grote invloed op de werksnelheid van een computer of laptop. In principe zijn bijna alle computers en laptops, van elk merk uit te breiden met meer intern werkgeheugen. Dit kan de snelheid en zeker de belevingssnelheid van het werken met uw computer soms verdubbelen. RVN komt gratis en vrijblijvend langs, stelt een diagnose, en vertelt of het geheugen uitgebreid kan worden, of het zinvol is in uw specifieke geval en wat het zal gaan kosten.

Videokaart opwaarderen

Spelen uw games niet of niet mooi genoeg? Spelen films niet vloeiend af, of laden foto’s langzaam? De beeldkwaliteit en snelheid van het beeld op uw computer kant verbetert worden, zodat u nog meer geniet van uw films, foto’s en games. Digitale fotocamera’s, smart phones e.d. maken steeds mooiere foto’s. Videocamera’s steeds mooiere films. Games worden grafisch steeds realistischer. Door deze hoge kwaliteit wordt er steeds meer capaciteit van de videokaart gevraagd. Door een betere of tweede videokaart (SLI of Crossfire) te plaatsen worden films vloeiender weergegeven en zien games er veel beter uit.

Overige uitbreidingen

Een snellere processor, een ander moederbord, een zwaardere voeding, een andere behuizing, DVD/Blue Ray spelers/branders. Alles is mogelijk. Vraag wat RVN voor u kan doen. RVN komt gratis en vrijblijvend langs, stelt een diagnose, en geeft kosteloos advies.