RVN computers
computer reparatie

Internet installatie

Heeft u hulp of advies nodig bij het installeren van uw Internet? Of het nu gaat om een nieuwe Internet aansluiting of een overstap van Internet provider, RVN verzorgt uw volledige Internet aansluiting van a tot z. Ook kan RVN helpen en adviseren bij het afsluiten van een Internet abonnement.

Computernetwerk aanleg

Met een goede planning en de juiste apparatuur kan een bekabeld / draadloos netwerk uw huis of bedrijf voorzien van connectiviteit, waar u het ook nodig hebt. Elke situatie is uniek en RVN kan met u samenwerken om uw exacte behoeften te bepalen en een strategie te implementeren om de hoogste waarde en het gemak van uw netwerk te leveren.

Residential Wireless Networking

Met de enorme populariteit van draagbare computers en mobiele apparaten zijn draadloze netwerken tegenwoordig in veel huizen gebruikelijk. Dikke muren en verschillende indelingen in elk huis kunnen unieke uitdagingen bieden die RVN samen met u kan oplossen. RVN helpt bij het opzetten van uw draadloze thuisnetwerk om gebruiksvriendelijk en veilig te kunnen internetten en netwerken, zodat uw waardevolle privégegevens beter beschermd zijn.

Thuis netwerken

Ontdek wat u nodig hebt om uw huis of kantoor volledig te verbinden met een efficiënt en aangepast netwerk. RVN voert een onderzoek ter plaatse uit, houd rekening met uw netwerkbehoeften en helpt u vervolgens bij het plannen van een kosteneffectief actieplan voor het koppelen van uw computers en apparatuur. RVN helpt bij het plannen van een gemengd netwerk, waarbij Windows, macOS en Linux computers en mobiele apparaten worden gekoppeld voor optimale prestaties. We ontwikkelen een probleemloos plan om internet, printers en bestanden overal in huis of op kantoor te delen met een verifieerbaar beveiligd draadloos en / of bedraad netwerk.

Media delen en streamen

RVN kan helpen bij het instellen van een entertainmentsysteem om uw media inhoud weer te geven waar u dat wilt, inclusief uw HDTV, of om uw media te delen via een netwerkopslagapparaat. We kunnen u zelfs helpen inhoud te streamen via uw thuis- of zakelijke internetverbinding voor weergave op afstand en toegang overal ter wereld.

Beveiliging

RVN kan helpen bij de beveiliging van uw internet verbinding en computernetwerk zodat onbevoegden niet kunnen doordringen tot uw computers en privé bestanden en geen gebruik kunnen maken van uw draadloze netwerk. RVN verzorgt de beveiliging van uw netwerk en apparatuur, zodat u deze apparaten veilig en zorgeloos kunt gebruiken.