Computer reparatie -RVN computers
computerreparatie

Professionele reparatie van computers en laptops

RVN computers biedt computerreparatie en technische ondersteuningsservices voor bijna elk merk laptop en desktopcomputer. We bieden zelfs speciale services voor op maat gemaakte high-end werkstations en game systemen.

Onafhankelijk

RVN biedt onafhankelijke computerreparatiediensten. Dit maakt ons een uitstekende keuze voor veel voorkomende reparaties zoals schermvervanging, schade door gemorste vloeistoffen, problemen met gegevensherstel en meer. We zijn vaak kost effectiever dan andere computerreparatie mogelijkheden.

Uitgebreide diagnoses

Uw computer start niet op? Uw computer is langzaam? Laat RVN uw systeem evalueren om de ware status van uw computer te bepalen. RVN zal de hardware, software, beveiliging en prestaties van uw computer grondig testen. Deze tests duren vaak uren of zelfs dagen om te voltooien. Contacteer RVN voor hulp bij uw computer.

De kracht van diagnose

RVN is trots op zijn vermogen om een nauwkeurige diagnose te stellen en vervolgens een actieplan voor te stellen dat klanten de meest economisch haalbare beschikbare opties biedt. RVN faciliteert een drukloze stressvrije ervaring en zal het reparatieproces duidelijk met u communiceren.

Malware, ransomware, spyware en virussen

De kwaadaardige malware programma's van vandaag kunnen uw computer vertragen en uw gegevens en persoonlijke digitale veiligheid compromitteren. Als uw computer zich slecht gedraagt, is de kans groot dat malware de schuld is. Niet alle beveiligingsoplossingen zijn zo effectief als u misschien denkt. Voor een zo effectief mogelijke beveiliging van uw computer tegen malware kunt u bij RVN terecht. Heeft uw al malware op uw computer? Ook dan kunt u bij RVN terecht. In de meeste gevallen kan RVN uw computersysteem weer malware vrij laten functioneren. (blog artikel: Het Dark Web - Dienstverlening op het gebied van malware).

Software probleemoplossing

Als u problemen ondervindt bij het oplossen van problemen met Microsoft Windows, Linux, MacOS of andere software, kan RVN u helpen. RVN heeft een enorme kennis van de toepassingen die u op uw systeem gebruikt. Hulp nodig bij het upgraden van oudere versies van besturingssystemen of apps? Contacteer RVN voor hulp bij software problemen.

Back-up strategieën

RVN hecht hoge prioriteit aan gegevensbescherming en herstel. RVN biedt bijna alle mogelijke back-up strategieën en data recovery-services voor de meeste opslagmedia, waaronder cloud opslag, harde schijven, RAID's, verwisselbare media en externe USB-drives. Gaat er iets mis en heeft u uw back-up strategie aan RVN uitbesteed, dan is uw data veilig.

Installatie besturingssysteem

Voor een schone (her)installatie van uw Microsoft Windows, Linux of macOS besturingssysteem, het installeren van printers, scanners, spellen en alle andere soft- en hardware kunt u uiteraard ook bij RVN terecht. Een herinstallatie van uw besturingssysteem wordt uitgevoerd met behoud van data. De computer of laptop draait weer alsof deze net uit de winkel komt.

No Cure no Pay

RVN werkt volgens het "No Cure no Pay" principe. Is het probleem niet opgelost? Dan hoeft u niet te betalen! Ook zijn initiële diagnoses* en adviezen gratis en gaat RVN niet tot reparatie over voor we u geïnformeerd hebben over de uiteindelijke kosten.

*Alleen diagnoses die door complexiteit langer in beslag nemen dan 45 minuten worden in rekening gebracht.

Kwalitatief hoogwaardige service en spoedklussen

RVN streeft ernaar om een zo hoog mogelijke kwalitatieve service te leveren. Spoedklussen betekend haast maken en half werk leveren. En dat voldoet niet aan RVN's hoge kwaliteitseisen. Spoedklussen worden derhalve niet aangenomen.

Heeft u een vraag of een probleem? Neem vrijblijvend contact op. RVN neemt de tijd voor u!